Jobba hos oss

Vi behöver bli fler på vårt kontor i Karlstad

Vi är en fullservicebyrå som erbjuder allt från strategi, idé och design till produktion för alla kanaler. Vi tror på kommunikation som skapas tillsammans med våra kunder. Kommunikation som tar avstamp i vår samtid, som skapar engagemang och resultat. Låter det som nåt för dig vill vi att du hör av dig så snart som möjligt. Här kan du se vilka tjänster som är aktuella just nu:

Projektledare

Om du söker som projektledare på Ord&Bild så jobbar du antagligen på byrå idag (ja, inhouse är också en byrå) och vet vad det innebär. Kraven är inte mindre hos oss. Du har ett stort intresse för kommunikation och varumärken och framför allt att utveckla våra kunders varumärken och affär.

Digital designer

Du har erfarenhet någonstans i spannet från designstrategi till frontendutveckling. Du kan ta lead i ett designprojekt, men även producera sånt som redan är kreerat. Troligtvis har du jobbat några år, men du kan även vara nyexad med en stark portfolio.

Webbutvecklare

Antagligen jobbar du idag som utvecklare för WordPress eller motsvarande, du har kunskaper inom PHP och MySQL och sannolikt nåt mer.

Skicka några rader om dig själv, ditt cv och portfolio till ansokan@ordbild.se Vi vill ha din intresseanmälan senast 5 september.